Overzicht - Deathhead


Offline Offline
Naam:
Deathhead
Persoonlijke tekst:
~ de Orde der Welkomers ~
Berichten:
3360 (0,902 per dag)
Positie:
GD is my one and only!

Geslacht:
Man Man
Leeftijd:
35
Locatie:
Het Groene Hart
Datum van registratie:
14 februari 2008, 16:15:33 pm
Laatst actief:
29 oktober 2017, 17:41:10 pm
Booze:
Drink geen alcohol (maak het ondrinkbaar)
Geaardheid:
Hetero
Geloofsovertuiging:
Zoekend...
Huisdieren?:
Niet meer
Lichaamslengte:
1.86 m
Op zoek naar:
Zie mijn profieltekst & zoektopic
Piercings:
Geen
Roken:
Niet
Status:
In een relatie
Sterrenbeeld:
Ram
Tattoo's:
Nee

Stuur bericht :)

E-mail
verborgen
Haarstyle:
Oogkleur:

Mijn vrienden


Firedancer
Offline Offline

awholelottametallove1981
Offline Offline

Nythara
Offline Offline

Obi
Offline Offline

Inorah
Offline Offline

Shannon
Offline Offline

Over mij

Gegroet vreemdeling en welkom op mijn profiel.

Momenteel heb ik al meer dan een maand in jaren op deze aarde mogen rondlopen. Hiervan ben ik al een tijd actief op dit alternatieve forum, waar ik schuil ga onder de naam Deathhead. Hier heet ik ieder lid van harte welkom.

Ik ben hier voornamelijk actief voor de gezelligheid. Daarnaast ben ik gewoon op zoek naar nieuwe (vrijblijvende) leuke contacten met interessante mensen. Niet naar die standaard mensen die veel praten, maar weinig zeggen. Wel naar aparte mensen die wat toe te voegen hebben aan dit leven. Mensen met ouderwetsche waardes die een eigen (alternatieve) kijk op de wereld hebben.

Mijn (oude) openstaande zoektopic is te vinden als Ballade aan een eenzame prinses in het M zoekt V deel.

De standaard dingen kan je verder in mijn profiel vinden. Mocht je wat meer willen weten dan kan je altijd een PM sturen. Een persoonlijke foto is alleen zichtbaar voor vrienden, dus voeg mij maar toe als je benieuwd ben.

Gegroet,
Deathhead

~ de Orde der Welkomers ~

Mijn interesses

Mijn interesses liggen over het algemeen toch net ergens anders. Zo ben ik, mede vanwege mijn beroep erg ge´nteresseerd in wetenschap. Ook heb ik interesse in oude beschavingen zoals de Egyptenaren, Inca's en Noormannen. Wat betreft geloof ben ik nog zoekend naar antwoorden.

De PC vormt verder een belangrijk deel van leven. Hierop kijk ik films, volg series, luister muziek en speel soms games.
Wat betreft films zijn fantasy, avontuur en horror favoriet. En Tim Burton! Mijn muziekvoorkeur ligt vooral in de symfonische metal. Om een aantal bands te noemen: After Forever, Leaves' Eyes, Imperia, Sirenia, Lacuna Coil, Nightwish en Pythia.

Een uitgaanstype ben ik niet, maar ik ga wel graag naar fantasy fairs (Elf Fantasy Fair, Castlefest, Fantastyval). Ook bezoek ik graag kastelen. Verder hou ik ook nog van wandelen in de natuur. Ook maak ik daar graag foto's van natuurlandschappen.

Veel van mijn interesses zal je ook daarom tegenkomen in mijn berichten op het forum. Enkele specifieke hobby's en interesses van mij zijn ook te vinden in het topic Deathhead's Creaties.

Foto's kan je in mijn albums vinden. Overigs sta ik ook op de groepsfoto van de GD meet 2013 en ben ik te zien in bovenstaande topic.

Mijn media


Handtekening:
Imagination is the only weapon in the battle against Reality

Taalpakket:
Dutch
Lokale tijd:
26 april 2018, 05:44:48 am

Reactie toevoegen


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wil jij de eerste zijn?

anything