Overzicht - easlim


Offline Offline
Naam:
easlim
Berichten:
4 (0,005 per dag)
Positie:
GD Lid

Geslacht:
Man Man
Leeftijd:
50
Locatie:
Deventer
Datum van registratie:
01 januari 2016, 13:16:43 pm
Laatst actief:
14 februari 2016, 10:02:21 am
Booze:
Grand Marnier, Drambui, 43
Geaardheid:
Hetero
Geloofsovertuiging:
antheist
Haarstyle:
kaal
Huisdieren?:
nee
Lichaamslengte:
178
Oogkleur:
Blauw
Op zoek naar:
een leuke meid
Piercings:
niet meer
Roken:
nee
Status:
Vrijgezel en op zoek
Sterrenbeeld:
Schorpioen
Tattoo's:
nee

Stuur bericht :)

E-mail
verborgen
Website
Slimsite

Mijn vrienden

Ik heb nog geen vrienden toegevoegd.


Over mij

k ben een rasechte Twentenaar maar woon sinds 2001 met veel plezier in het mooie historische Deventer. Ik voel me meestal een stuk jonger dan mijn leeftijd aangeeft, al wordt ik wel op de neus getikt als ik eens te weinig slaap heb gehad. Ik draag voornamelijk zwarte kleding, maar ik ben geen zwartkijker. Ik ben niet sportief, maar kan wel goed tegen mijn verlies. Ik ben verlegen, maar ook erg open. Ik ben een kat uit de boom kijker maar ook erg ongeduldig. Ik heb mijn hart op de tong liggen, maar ondanks dat ik geen heilige huisjes ken vind ik respect erg belangrijk.

Ik heb een gezellige flatje, ben net aan een leuke nieuwe baan begonnen en heb een leuke vriendenkring waarmee ik veel plezier beleef. Maar ik mis wel de romantiek in mijn leven: iemand om mee te lachen en te huilen, en mee te kletsen en tegen aan te liggen. Vandaar dat ik mijzelf hier in de etalage heb gezet in de hoop jou tegen te komen!

Mijn interesses

Mijn hobby's zijn muziek luisteren en films kijken, wandelen, kringloopwinkels bezoeken (ik ben dol op oude meubels/spulletjes), websites maken, dansen en dj-en. Ik ben een grote fan van Apple computers en facebook.

Mijn media

Mijn leven is altijd doorspekt geweest van muziek. In heb in het verleden in een platen/cd winkel gewerkt en ben al ruim 10 jaar als dj actief binnen de alternatieve/gothic scene en draai als vaste dj op de gothicparty "Morticia" in Cerberus (Hengelo). Muziek is emotie; bij mij gaat het daarbij niet zozeer om de teksten maar vooral om de klanken. Klanken kunnen mij beroeren of intrigeren. Muziek is ook een uitlaatklep, je kunt even alles vergeten en opgaan in een andere wereld. Muziek bepaald voor een groot deel wie ik ben. Muziek raakt mij altijd, van ontroering tot irritatie. Ik hou voornamelijk van alternatieve muziek uit de jaren 80 muziek (new wave) tot aan nu (gothic), maar ook van pop/rock en jazz, zolang het maar apart en niet standaard is… Mijn grootste muzikale helden zijn David Bowie en David Sylvian. Ik ben een echte filmliefhebber. Mijn voorkeur uit naar spannende sci-fi en horror films, maar ik kan mooie drama, romantische of animatie films ook goed waarderen. Een bloemlezing uit mijn favoriete artiesten: Gothic/electro: Autodafeh, Covenant, Diary Of Dreams, Diorama, Front 242, Front Line Assembly, The Klinik, Kraftwerk, Die Krupps, Laibach, Nitzer Ebb, Orange Sector, Project Pitchfork, Schwarzblut (uit Deventer) Skinny Puppy, Sonar, Spetsnaz, Vomito Negro Jaren 80: Clan Of Xymox, Click Click, The Cure, DAF, Fad Gadget, Human League, Japan, Joy Division, OMD, Simple Minds, Sisters Of Mercy, Siglo XX, Pop/rock: Agent Side Grinder, The Beatles, The Black Angels, The Beauty Of Gemina, David Bowie (mijn alltime favoriet), The Editors, Roxy Music, Radiohead, David Sylvian (mijn tweede altime favoriet), Wild Beasts Jazz: Bruut!, Miles Davis, The Ploctones, Eric Vloeimans, Cuong Vu. En natuurlijk zijn er nog honderden andere artiesten die nummers hebben gemaakt die mij raken.

Handtekening:
Gegroet. Eric A. Slim | dj sL!m

Lokale tijd:
26 april 2018, 05:34:42 am

Reactie toevoegen


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wil jij de eerste zijn?