- Algemene Voorwaarden -


Welkom op Gothicdating.nl

Het doel van deze website is het bij elkaar brengen van mensen zoals jij en ik die net wat alternatief zijn ten opzichte van onze medemens. Op deze site kun je in contact komen met elkaar, daten, meeten, en elkaar leren kennen. Dit hoeft niet perse tot resultaat te hebben dat je een date ontwikkeld, maar ook het leren kennen van nieuwe mensen, en het virtueel ontmoeten van elkaar behoort hier tot de mogelijkheden. Zo hebben we in een aantal jaar al een gezellige groep opgebouwd, en uiteraard is er altijd plek voor meer mensen! Wel moet je je aan sommige gedragsregels houden die we hebben opgesteld. Deze staan hieronder beschreven.


1. Algemeen

1.1

Eenieder, ongeacht geloof, ras, huidskleur, handicap, politieke achtergrond, seksuele voorkeur, Muziekstijl, levenswijze, of wat dan ook,is welkom op GothicDating, mits je jezelf en anderen houd aan de Algemene Voorwaarden zoals deze hier zijn beschreven.

1.2 Aanpassing

De moderators en administrators hebben ten aller tijden het recht om zonder waarschuwing of opgaaf van redenen berichten te wissen of aan te passen. Wanneer een bericht is aangepast, zal dit automatisch door het systeem weergegeven worden door wie, en wanneer deze aanpassing is gedaan.

1.3 Verwijdering / Blokkering van account of IP adres

De administrators hebben ten aller tijden het recht om zonder waarschuwing of opgaaf van redenen personen de toegang tot dit forum en/of de gehele site te ontzeggen. Deze blokkering kan voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd worden geheven. Je kan er van uitgaan dat we in principe altijd eerst een waarschuwing geven, en een bericht naar je sturen wanneer je geblokkeerd word. In hoge uitzonderingen zal dit niet zo zijn. Dan heb je gewoon pech, maar waarschijnlijk heb je dat er dan ook zelf naar gemaakt. Mocht dit vragen opleveren, plaats dan geen bericht met deze vraag, maar mail je vraag naar wildrover(at)gothicdating.nl

1.4 Bannen


Een administrator mag zonder opgaaf van redenen, en met onmiddelijke ingang iedere gebruiker (tijdelijk) bannen indien dit noodzakelijk wordt geacht. Bij een ban zal een administrator vaak overleggen met de moderator(s) zij zijn de ogen en oren van het forum, en hebben veel invloed op de beslissing om iemand te bannen of niet.
Houd het altijd gezellig en beleefd.
Gedraag je met respect naar je medeforumgebruiker. Als je commentaar wilt leveren, lever dan onderbouwde kritiek. Gedraag je alsof je de persoon in levende lijve aanspreekt.

1.5 Leeftijd

De minimale leeftijd voor registratie op onze website is 16 jaar. Personen waarvan wij vermoeden dat deze jonger zijn dan dit gesteld minimum zullen door een moderator of administrator worden geblokkeerd.

1.6 Onenigheid, melding van berichten

Bij iedere reactie is een tekst met "Meld dit bericht aan de moderator" door hier op te klikken verstuur je een automatisch bericht naar de moderator van dat board en naar de administrator. Een van hen zal dan spoedig naar deze berichten kijken, en eventueel actie ondernemen. Er mag door een Administrator of Moderator nooit doorgegeven worden door wie dit bericht is gemeld, tenzij dit nadrukkelijk met de melder is afgesproken.

2. Gedrag

2.01 Houd het gezellig
Gedraag je met respect naar je medeforumgebruiker. Als je commentaar wilt leveren, lever dan onderbouwde kritiek. Gedraag je alsof je de persoon in levende lijve aanspreekt, en bedenk altijd of je het zelf ook prettig vind om zo aangesproken te worden.

2.02 Imitatie
Het is niet toegestaan om nicknames te imiteren. Dus gewoon jezelf zijn, en je eigen nickname gebruiken!

2.03 Leesbaarheid
Maak berichten niet te lang, probeer te letten op spelling, interpunctie en hoofdlettergebruik. Kies een passende titel voor je bericht, en zet eventueel je naam (of nickname) er ook onder. Let er ook op dat te veel hoofdletters als SCHREEUWEN wordt ervaren. Doe dat dus gepast en gematigd.

2.04 Intresse
Waarschijnlijk zal je niet elk onderwerp even interessant vinden. Dat geeft niet, maar ga niet zoiets posten als "Wat een saai onderwerp!", "Hebben we het er alweer over" of iets dergelijks. Niet interessant is niet reageren. Want: Hoe vaker je reageert, hoe langer het onderwerp actueel blijft. Topics waarop gereplyed wordt, komen bovenaan de pagina te staan.

2.05 Relevantie
Houdt topics relevant. Denk eraan: Dit is een gothicdating forum, dus probeer het voor deze groep mensen interessant te houden. Verder kan binnen een 'thread' iets staan waarop je buiten de context van die 'thread' op wil reageren. Maak dan het liefst een nieuwe thread aan, en kopieer het tekstfragment waarop je wilt reageren mee.

2.06 Bepaalde opmerkingen
Fascistische, seksistische en racistische opmerkingen zijn NIET toegestaan. De pagina moet leuk blijven voor iedereen die deze site bezoekt. Generaliserende opmerkingen en dergelijke zijn dus niet welkom.

2.07 Activiteit
Als je je registreert wordt aangenomen dat je ook van dit forum gebruik maakt. Als je met je account 2 maanden na registratie nog steeds geen enkele keer hebt gepost kan deze zonder opgaaf van reden verwijderd worden. Als je hierna alsnog besluit actief te zijn op dit forum is het mogelijk om jezelf weer opnieuw te registreren.

2.08 Registratie
Het is niet toegestaan om meerdere accounts tegerlijkertijd te gebruiken. Dubbele accounts zullen worden verwijdert.

2.09 Privacy
Het posten van andere mensen hun emailadres, woonadres, telefoonnummer of andere contact info is ten strengste verboden. Hierop zul je worden verbannen, en kun je zelfs wettelijk in de problemen komen.

2.10 Onrechtvaardig worden behandelt
Als je het gevoel hebt dat je onrechtvaardig word behandeld door een ander lid van het forum, neem dan aub contact op met een van de Moderators. Voel je je onrechtvaardig behandelt door een Moderator, neem dan aub contact op met de Moderator in kwestie, of met de Administrator.

3. Je account

3.1 Avatar
Fascistisch, seksistisch en racistisch ogende avatars zijn NIET toegestaan. De avatar mag niet groter zijn dan 100x100 pixels.

3.2 Signature
Fascistisch, seksistisch en racistisch ogende signatures zijn NIET toegestaan. De signature mag niet groter zijn dan 80 pixels hoog en 400 pixels breed.

3.3 Verantwoordelijkheid
Je zult verantwoordelijk worden gehouden voor alles wat er via je account word gepost. Deel daarom je wachtwoord met niemand.

 

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op: 05-09-2009

Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder moment, zonder voorafgaande melding, door de sitebeheerder worden gewijzigd.